Меню

  Бърз тест за антигени на SARS-CoV-2 в слюнка

  20.04.2021

  Уважаеми Партньори и Приятели,

  Тестването за активна инфекция със SARS-CoV-2 е един от ключовите моменти за контрол на разпространението на вируса и справяне с пандемията от COVID-19.

  Освен тестването в лаборатория все повече страни от ЕС насърчават самотестването като една по-достъпна алтернатива. Специфичността на пробовземане на назофарингеален секрет обаче често затруднява този процес. По тази причина се разработват бързи антигенни тестове, при които се използват назален секрет или слюнка.

  Фармацевтите са сред специалистите на първа линия в борбата срещу новия коронавирус и правят всичко по силите си, за да подкрепят своите пациентикато подсигуряват на обществото медикаменти и надеждни диагностикуми.

  Екипът на RIDACOM има удоволствието да Ви представи най-иновативната технология за бърза детекция на антигени на SARS-CoV-2, използваща проба от орална течност:

  2019-nCoV Ag Saliva Rapid Test Kitбърз антигенен тест в индивидуална опаковка, включваща всички необходими компоненти за самотестване.

  Не се колебайте да се свържете с нас при допълнителни въпроси или за да направите Вашата поръчка, възползвайки се от промоционална цена на предварително заявени количества до 23/04/2021!