Меню

  Молекулярна диагностика на Човешки Папиломен Вирус (HPV)

  10.09.2018

  В месеца, посветен на борба и превенция на гинекологичния рак, представяме на фокус продуктите от нашето портфолио за диагностика на HPV

  Септември е обявен за месец за борба и превенция на гинекологичния рак. Известни са 5 вида гинекологичен рак – на матката, на яйчниците, шийката на матката, вулвата и вагината. Ракът на маточната шийка е един от най-често срещаните видове гинекологичен рак.

  България е една от страните в ЕС с най-висока честота на заболeваемост и смъртност от рак на маточната шийка. Най-често причината за развитие на рак на маточната шийка е инфекцията с високорискови генотипове на Човешки Папиломен Вирус (HPV). Според препоръки на Световната Здравна Организация, най-добрият начин за намаляване на броя на заболелите и смъртни случаи е прилагането на адекватна скринингова програма, коята включва цитологичен тест и ДНК тест за HPV.

  Ние от RIDACOM смятаме, че добрата информираност и достъпност на обществото до качествена диагностика са от най-голямо значение за ранното откриване и превенция на това заболяване. В подкрепа на кампанията за борба и превенция на гинекологичния рак представяме на Вашето внимание продуктите от нашето портфолио за диагностика на Човешки Папиломен Вирус (HPV). Предлагаме на Вашето внимание и съпътстващи продукти за течно-базирана цитология и набори за детекция на мутации в гените BRCA1 и BRCA2, които най-често се асоциират с предразположеност към развитие на рак на яйчниците или гърдата.

  Възползвайте се от специалните ни предложения за закупуване на Молекулярно-диагностични китове с отстъпки от 10% до 25% до 10.10.2018.

  Не се колебайте да заявите безплатна демонстрация на серията продукти GeneNav™ HPV qPCR Kits на място във Вашата лаборатория.

  Запознайте се с нашия каталог “Молекулярна диагностика на Човешки Папиломен Вирус (HPV)”, в който ще откриете подробна информация за кампанията, и се свържете с нас, за да получите ценовата ни оферта!  Файлове за изтегляне:
  Изтегли Молекулярна диагностика на Човешки Папиломен Вирус